algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Els socialistes cerquen noves fórmules per acostar la política als joves

L'experiència catalana de Ciutadans pel Canvi podria ser una opció de futur

El Partit Socialista de les Illes Balears (PSIB) aposta per la recerca de noves fórmules que permetin acostar molt més la política i l'esperit progressista als joves. Amb aquesta premissa primordial les joventuts socialistes han organitzat durant aquest cap de setmana el tercer fòrum de debat a l'alberg de la Victòria, a Alcúdia.

Damià Pons, en substitució del president Antich, afirmà que el partit socialista no avançava pel camí correcte i que si no es comencen a canviar les coses hi ha una perspectiva de governs conservadors a Espanya de com a mínim dues legislatures més que es podria traduir en una major pèrdua de pes del PSOE dins de la societat.

Per Pons, el retrocés del vot socialista està lligat al fet que les opcions conservadores s'han adaptat molt més ràpid al canvi de la societat actual.

Pons també creu que hi ha un allunyament important dels joves envers les posicions progressistes, sobretot perquè veuen que la dreta té més elements de modernitat que l'esquerra.

Precisament amb l'ànim de cercar alternatives a la crisi socialista sorgida de les darreres eleccions generals, es va convidar enguany el diputat català Josep Maria Vallés, un dels impulsors de la coalició Ciutadans pel Canvi. I és que els socialistes es plantegen com una via de futur per implicar més en la societat la necessitat d'impulsar una iniciativa similar a la de Ciutadans pel Canvi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris