muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

Un establiment de begudes situat al nus de sa Corbata obre la polèmica

El projecte inicial era fer un monument dedicat a Parietti, que no es du a terme

La carretera de la Calobra disposarà aviat d'un mirador i d'un dispensador de begudes i aliments en la zona coneguda popularment com el nus de sa Corbata. Així ho va confirmar el batle d'Escorca, Antoni Gómez, a Diari de Balears després que des d'aquest diari constatàssim que s'està executant l'obra civil per recuperar una caseta que hi ha devora de la carretera, a l'alçada del nus de sa Corbata.

Segons el batle Gómez, la intenció de l'Ajuntament és «crear un lloc des d'on la gent pugui contemplar el paisatge, qualque cosa semblant a un mirador». El principal problema amb què l'Ajuntament d'Escorca va topar a l'hora d'habilitar una zona com a mirador al nus de sa Corbata és que els terrenys que envolten la carretera pertanyen a la família Guardiola. No obstant això, davant aquesta situació Antoni Gómez assegura que «probablement, a canvi de la cessió del terreny que hi ha devora del nus de sa Corbata, nosaltres cedirem la concessió d'un dispensari de begudes i aliments al mirador, ubicat dins la caseta, que és de titularitat pública, a la família Guardiola».

Així, tot i que algunes fonts veïnals tenen por que el mirador esdevengui, en la pràctica, un aparcament d'autocars, el batle descarta totalment aquesta possibilitat. De fet, Gómez assegura que «l'única intenció de fer el mirador és resoldre la situació que se'ns planteja quan veiem que moltíssima gent s'atura a aquesta zona per veure el paisatge sense que estigui habilitada».

A la zona, a més a més de restaurar la caseta, de titularitat pública, que abans va pertànyer a la Diputació Provincial, l'equip de Govern d'Escorca hi havia pensat fer un monument o almanco un recordatori a la memòria d'Antoni Parietti, l'enginyer que realitzà el disseny de la carretera a la Calobra i que, per tant, en va facilitar l'accés per terra a milions de turistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris