algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

Trasmediterránea invertirà 40.000 milions en renovar la flota que opera a les Balears

Dos superferris i dos vaixells ràpids uniran l'Arxipèlag amb la Península a partir del 2001

Trasmediterránea invertirà 40.000 milions de pessetes per modernitzar la seva flota que connecta les Balears amb la Península, com també les seves instal·lacions portuàries, segons el pla de renovació aprovat l'any passat i que presentà ahir el vicepresident de la naviliera espanyola, Miguel Àngel Fernández, acompanyat pel delegat de la Tras a les Balears, Jesús Àlvarez.

A partir de l'any 2001, la flota de la Tras que enllaçarà les Illes amb la Península estarà composta per cinc embarcacions: dos superferris, dos vaixells ràpids i la nau de càrrega i passatge Alyssa, que està funcionant des del passat mes de març.

Els dos superferris realitzaran la ruta Barcelona-Maó i València-Palma amb una freqüència diària i al llarg de tot l'any. Els dos vaixells ràpids faran els trajectes Barcelona-Palma i València-Eivissa-Palma.

Aquesta nova dotació substituirà els deu vaixells de càrrega i passatge amb què opera a les Balears la Trasmediterránea des de fa vint anys. Fernández puntualitzà que l'oferta de la naviliera espanyola s'incrementarà un cinquanta per cent.

En aquesta línia, el vicepresident de la Tras destacà la rapidesa, eficàcia, capacitat, com també la major qualitat i servei que oferirà la nova flota que opera a la Mediterrània. A més, Fernández afegí que així s'aconseguirà un pont quasi continu entre Barcelona, València i Palma, gràcies a la utilització de vaixells ràpids que realitzen aquestes rutes en tres hores i de ferris, que les faran en sis hores.

Sobre les noves tarifes que s'apliquen des de gener, Fernández indicà que allò que es pretén és procurar omplir el vaixell a base de primar les contractacions que es duguin a terme amb antelació i abaratint els costs del passatge en aquells dies i trajectes que es coneix per avançat que el vaixell no anirà complet.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris