cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

La concessionària de l'Olivar no ha lliurat cap projecte a Cort en els sis mesos fixats

Els placers acusen el president del consell d'administració d'obstaculitzar la reforma

La comissió d'usuaris del mercat de l'Olivar, encarregada d'elaborar alternatives a la remodelació de la instal·lació municipal, ha convocat per al proper dilluns una reunió general informativa, ja que s'ha exhaurit el termini de sis mesos per a la presentació de projectes davant l'Ajuntament.

La comissió ha recordat que votà majoritàriament a favor "356 vots" del projecte que deixa la peixateria en la seva ubicació actual, mentre que l'altra opció "la peixateria es trasllada al centre de fruites i verdures i la carnisseria ocupa el seu lloc" només obtingué 21 vots.

Amb aquest resultat, el consell d'administració de la Unió d'usuaris de l'Olivar SA, concessionària del mercat i presidida per Antoni Sureda, tenia sis mesos de termini per presentar a l'Ajuntament el projecte aprovat. El temps fixat ha passat i no ho ha fet.

La comissió ha denunciat que el consell d'administració ha deixat passar els sis mesos sense convocar una assemblea general per aprovar el projecte que rebé el suport, àmpliament majoritari, dels usuaris. Segons aquests, Sureda no tan sols no ha convocat l'assemblea, sinó que no ha fet absolutament res per engegar el procés d'execució, «demostrant que no té gens d'interès pel projecte i posant-hi tots els emperons possibles».

Els usuaris han expressat la seva inquietud pel fet que el termini s'hagi exhaurit sense presentar el projecte davant l'Ajuntament, la qual cosa podria suposar la pèrdua de la concessió del mercat.

És per això que la comissió ha convocat la reunió, que se celebrarà a les 18 hores al saló d'actes del mercat, per plantejar una pròrroga del termini exhaurit i exigir el desenvolupament del projecte, aprovat per la majoria i que hauria de ser ratificat per l'assemblea.

En el cas que l'Ajuntament no concedeixi la pròrroga, els usuaris plantegen tenir el projecte ja preparat per presentar-lo sense més retards.
A finals del març passat, Antoni Sureda dirigí una carta a l'Ajuntament en què no feia cap menció d'una voluntat explícita de dur endavant el projecte que, en el seu moment, rebé el suport de la majoria d'usuaris.

La comissió, en conèixer el contingut de la carta de Sureda, n'ha enviat una altra al batle, Joan Fageda (PP), en què demanen que s'arxivi l'escrit del president del consell d'administració. A més, sol·liciten que s'insti Sureda a desenvolupar el projecte aprovat pels usuaris i que es concedeixi una pròrroga dels 6 mesos per a la seva redacció.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris