algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

«Bild Zeitung» adverteix els turistes que hauran de dutxar-se a hores concretes

L'alarma creada pel rotatiu alemany sobre la sequera obliga Turisme a intervenir

El rotatiu alemany Bild Zeitung, que té una tirada de sis milions d'exemplars diaris, va alarmar ahir els turistes germànics que escullen les Balears per passar les vacances sobre el fet que aquest estiu hauran de dutxar-se en hores determinades a causa de la manca d'aigua, fruit de la forta sequera.

La Conselleria de Turisme va desmentir «totalment» aquesta informació del diari alemany. És per aquest motiu que envia als principals majoristes les mesures adoptades per l'Executiu balear per fer front a la sequera per tranquil·litzar-los, davant la persistència alarmista que recullen contínuament els mitjans de comunicació alemanys i britànics, països que són els dos principals mercats emissors de turistes cap a les Balears.

A més a més, la Conselleria de Turisme també va adreçar aquestes mesures antisequera a les oficines espanyoles de Turisme ubicades a les principals capitals europees, perquè donin la informació adient a totes aquelles persones que tenguin previst passar les seves vacances a l'arxipèlag balear.

El rotaiu Bild Zeitung va publicar ahir, tant en la seva edició de paper com en l'electrònica "Internet", que «els turistes tan sols es podran dutxar en hores determinades».

A això va afegir unes declaracions de l'Executiu balear en què reconeixia que «estam amenaçats per una de les pitjors sequeres del segle. S'ha d'estalviar aigua tot d'una».

A aquestes valoracions se n'adjunten unes altres d'atribuïdes al Grup Ornitològic de les Balears (GOB), en les quals exigien «l'aturada de l'arribada de turistes fins que s'hagi solucionat el problema de l'aigua», com també que «als hotels hi ha d'haver adhesius que han de demanar l'estalvi d'aigua quan es dutxin els turistes. En el cas d'extrema necessitat s'ha de tancar l'aigua per hores».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris