algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
21°

L'equip de govern cercarà una sortida legal per urbanitzar la Torre de Can Font

El promotor haurà de rebaixar fins a 20 els 52 adossats inicialment prevists per edificar

L'equip de govern (UM-PP) cercarà una sortida legal per poder envestir la requalificació dels 16.000 metres quadrats de sòl rústic ubicats a la Torre de Can Font. En aquests terrenys l'entitat Habitatges Sineu 2000 S.L. hi proposava edificar 52 adossats.

El regidor popular Josep Oliver Rabassa va manifestar a Diari de Balears que des de l'Ajuntament «es faran totes les passes necessàries per requalificar els terrenys i afavorir la urbanització».

Així va recordar que encara està en tramitació la reforma de la normativa urbanística que fixa un creixement urbà del 2'7%, molt proper al 3% màxim que permeten les Directrius d'Ordenació Territorial. Per aquest motiu ara es parlarà amb els tècnics del Consell Insular per arribar a un acord.

Oliver Rabassa creu que «la presidenta Maria Antònia Munar serà receptiva i farà el que pugui per permetre que Sineu tengui sòl barat per als joves».

De tota manera, el projecte de 52 habitatges presentat per la iniciativa privada ha quedat totalment descartat tota vegada que els tècnics municipals s'hi han oposat frontalment, ja que no reunia els requisits necessaris per adaptar-se a la tipologia del poble.

Així s'ha obligat que totes les edificacions tenguin una façana mínima de vuit metres. A més la finca està afectada en part per una desafectació de la carretera de Manacor, que hi passa pel costat. Així els promotors han hagut de rebaixar el nombre d'edificacions fins a una vintena. La meitat d'aquestes construccions tindria uns 120 metres quadrats de superfície repartits entre una planta baixa i un petit pis. Mentre, la resta serien molt més petites i només ocuparien 80 metres quadrats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris