algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

PSM, UM i PSOE abandonen el plenari perquè el govern eludeix les preguntes

La Sala aprovà que la Conselleria d'Agricultura se solidaritzi amb els pagesos

La fugida voluntària de la sessió plenària per part dels integrants dels grups de l'oposició de l'Ajuntament de Campos va provocar la finalització «ipso facto» de l'acte celebrat ahir migdia.

Els regidors del PSM, UM i PSOE abandonaren el ple per protestar davant l'actitud de l'equip de govern (PP) a l'hora de contestar les preguntes que formulen. El grup conservador del Consistori de Campos no respon a les preguntes que els formula l'oposició des del passat 27 de gener.

«Després del plenari del 30 de març, PSM, UM i PSOE sol·licitaren a l'equip de govern que convocàs un ple extraordinari amb l'objectiu que contestàs totes les nostres preguntes que havíem presentat per escrit des del mes de gener», explicà Joan Juan Pons (PSM), que fou el primer regidor que abandonà el ple.

Poc temps després que el nacionalista Joan Juan formulàs la pregunta de si l'Ajuntament rebia cap tipus de compensació pels serveis donats a la Mancomunitat del Migjorn, i el seu president, Guillem Adrover (PP), contestàs que «ambdues administracions són diferents», el regidor del PSM va abandonar la sala de plens.

Per la seva banda, els partits d'UM i PSOE també s'adheriren a la postura dels nacionalistes. «L'actitud del batle i del seu equip de govern demostra una total falta de respecte cap a les 1.800 persones que han confiat el seu vot en els grups progressistes. A més, també és una falta de respecte cap a ells mateixos, ja que la no-contestació o evasió de preguntes vulnera la Llei», manifestà Guillem Ginard (UM).

El batle, Andreu Prohens (PP), explicà que «les preguntes no s'han contestat perquè no hem tingut temps material, i per no col·lapsar els serveis administratius».

D'altra banda, s'aprovà per unanimitat la concessió d'ajudes als pagesos a conseqüència de la crisi que pateixen per la sequera. La Corporació Municipal aprovà sol·licitar al Govern que faci una valoració dels danys de la sequera, i que la Conselleria d'Agricultura atorgui una ajuda als ramaders.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris