cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
16°

El projecte de la residència de Son Armadams presenta 18 deficiències

L'informe municipal d'Obres exigeix solucions, però el dels Bombers és favorable

L'Ajuntament de Palma, a través de l'Àrea de Llicències d'Obres i Disciplina Urbanística, ha trobat un total de 18 deficiències en el projecte d'una residència de la tercera edat per a ciutadans alemanys a la barriada de Son Armadams.

La promotora, Happy Moon SL, haurà d'esmenar aquestes deficiències si vol dur endavant el projecte. Les mancances es refereixen a moltes i diverses qüestions. Entre d'altres es menciona que no hi ha plànols que indiquin accessos, no coincideixen els límits a la planta de cobertes i a la del soterrani, la superfície prevista per al soterrani és superior a l'autoritzada per a les dimensions de la parcel·la, no es computen porxos, els voladissos de la coberta són massa llargs, hi ha cobertes i altàries excessives, no s'especifica el nombre de llits per comprovar els aparcaments necessaris, no hi ha plànols d'algunes habitacions, s'incompleixen prescripcions contraincendis, no s'especifiquen el nombre, la disposició i les llargàries de les sortides, hi ha incompliments en les dimensions dels aparcaments, no es preveuen enjardinaments, no hi ha un espai per als contenidors de residus, no es justifica l'eliminació de barreres arquitectòniques i el soterrani no té ascensor.

Curiosament, l'informe emès pels Bombers és favorable al projecte, encara que condicionat a qüestions tan evidents com que «s'haurà de prohibir qualsevol obstacle a l'accés de l'edifici que suposi reduir-ne l'amplària per sota dels 5 metres». L'accés del solar pertany a un supermercat veí, però té una servitud de pas.

Ferran Trujillo, portaveu d'UM, ha criticat durament l'informe dels Bombers, «ja que és favorable al projecte sense conèixer el nombre de places previst per a la residència. Una cosa és que tengui 10 usuaris i una altra que en tengui 400. La viabilitat d'un accés tan estret depèn d'aquesta dada, però el responsable dels Bombers no ho ha tingut en compte, sabent que es tractaria d'una edificació encaixonada».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris