algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
19°

Retencions de trànsit a la via de cintura a causa de l'asfaltatge

La pluja va obligar a ajornar les obres fins ahir

83438

les obres havien de començar dilluns passat.

J. Rosselló.

Les primeres retencions en el trànsit per motiu de les obres d'asfaltat que s'estan portant a terme a la via de cintura tingueren lloc ahir dematí des de les nou i mitja fins al migdia, i provocaren, en alguns moments, llargues coes de vehicles. Aquestes obres varen ser anunciades per la Conselleria d'Obres Públiques, Habitatge i Transports, i el seu inici estava previst per dilluns, però per motius meteorològics s'ajornaren fins ahir dematí. Aquestes retencions aniran en augment avui i demà per tal de complir el termini previst i no perllongar més la molèstia que suposen per a tots els ciutadans.

La Conselleria anuncià, en un comunicat enviat als mitjans de comunicació, que el dilluns passat començarien les obres d'asfaltat d'un tram de la via de cintura de Palma en direcció a Andratx. Es tracta del tram situat devora la sortida de Gènova i l'Hospital de Son Dureta. Per motiu d'aquestes obres, es produirien retencions, amb la subsegüent molèstia en la circulació, ja que la maquinària i els treballadors ocuparien el carril dret de l'autovia i la vorera. Les previsions de la Conselleria, emperò, no es pogueren complir per motius estrictament aliens a la seva voluntat.

«Les intenses pluges que caigueren la matinada de dilluns impediren el començament de les obres, ja que el material que empram per a l'asfaltat és un antilliscant que únicament es pot aplicar sobre el terreny sec», explicà ahir un portaveu de la Conselleria d'Obres Públiques. Aquest motiu va fer que les obres d'asfaltament s'haguessin d'ajornar fins ahir. La Conselleria, emperò, no va voler perdre temps en aquestes molestes obres per als ciutadans, i col·locà dilluns mateix les pesades màquines.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris