nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
12°

Una promotora vol que l'equip de govern requalifiqui sòl rústic per fer 52 adossats

El batle Oliver ho veu amb bons ulls, si bé esperarà que els tècnics s'hi pronunciïn

L'entitat mercantil Habitatges Sineu 2000 S.L. ha demanat a l'Ajuntament que requalifiqui com a urbans 16.000 metres quadrats de sòl rústic en els quals hi projecta edificar un gran complex urbanístic de 52 adossats. Així s'exposa en un document presentat al registre municipal i que fou tret a la llum pública pels Sineuers Independents, a l'oposició, en el transcurs del darrer ple durant el qual demanaren explicacions a l'equip de govern (UM-PP).

En principi la proposta d'Habitatges Sineu 2000 S.L. planteja la urbanització d'una gran falca de terreny a la sortida del poble acostada al camí de Can Palanca, la carretera de Manacor i la carretera de Llubí. Sobre aquesta finca coneguda com la torre de Can Font existeix una opció de compra i segregació dels promotors. En aquests terrenys es projecta l'edificació d'un conjunt de 52 habitatges entre mitjancers consistents en planta baixa i un pis, amb jardí. Fins i tot s'especifica que la superfície construïda per habitatge oscil·laria entre els 105 i els 115 metres quadrats, amb una façana de sis metres i una profunditat edificable d'entre 9 i 10 metres. D'aquesta manera l'empresa diu que s'intentaria mantenir la tipologia del poble.

Els constructors suporten la petició de requalificació en la forta demanda d'habitatges nous que hi ha a Sineu per part dels residents i en la poca o inexistent oferta que hi ha al municipi. A més els urbanitzadors diuen que la connexió de tota la infraestructura bàsica seria molt fàcil perquè els terrenys se situen prop del centre urbà. En aquest sentit també s'exposa que no seria necessari obrir nous carrers sinó que en el projecte d'urbanització es podrien continuar i utilitzar els ja existents.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris