algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

La falta de planificació d'una rotonda al pont d'en Calet provoca queixes veïnals

Obres Públiques es va comprometre a realitzar dues construccions d'aquest tipus

La manca de planificació d'una rotonda a l'entrada de Son Servera pel pont d'en Calet en el projecte de la via de circumval·lació ha provocat queixes per part dels veïns de la zona de Son Gri, es Fetget i Penya Roja, que en són els principals afectats.

La Conselleria d'Obres Públiques, Habitatge i Transports del Govern balear preveu la construcció d'una única rotonda, malgrat que l'Ajuntament en ple havia aprovat el seu dia sol·licitar la construcció de dues rotondes: una d'ubicada a l'entrada al centre urbà pel pont d'en Calet (carretera Manacor-Son Servera) i l'altra a la zona des Rentadors (vial Son Servera-Artà).

El conseller d'Obres Públiques, Josep Antoni Ferrer, es va comprometre en una reunió amb el batle, Eduard Servera, celebrada el passat mes de febrer, a estudiar la possibilitat de construir les dues rotondes. Des de la Conselleria, s'ha confirmat que, de moment, només està prevista la construcció d'una única rotonda, a la zona des Rentadors.

L'exbatle de Son Servera i actual regidor del Partit Popular, Francesc Barrachina, demanà al batle Servera, en l'apartat de precs i preguntes del ple ordinari celebrat dimarts vespre, que «es comprometia a demanar una entrevista amb el conseller d'Obres Públiques, a la qual anirem un representant de cada grup municipal per exposar aquesta problemàtica».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris