algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Correus instal·larà una gran oficina al polígon abans del proper estiu

Les noves instal·lacions permetran millorar el servei a tots els nuclis del terme

El municipi disposarà abans del proper estiu d'una gran oficina de Correus que s'ubicarà al polígon industrial de can Rubiol. Així es va informar ahir des de l'administració de Correus tot indicant que les noves instal·lacions permetran donar un servei unificat a tot el municipi. D'aquesta manera l'oficina de Pòrtol que dóna servei als nuclis de Pòrtol, sa Cabaneta, es Figueral, polígon, es Garrovers, Son Ramonell i Marratxinet, desapareixerà una vegada estigui en marxa la nova seu del polígon.

L'oficina del polígon tindrà una àmplia gamma de serveis, només comparable a les oficines de Palma o d'Inca. La dotació de personal serà de 12 carters, en els quals s'inclouen els 5 carters urbans que hi ha, els 4 enllaços rurals i una altra persona de reforç. D'aquesta manera, es projecta adscriure a l'oficina de Marratxí els quatre funcionaris que s'ocupaven fins ara del repartiment al nucli del Pont d'Inca i que depenien de Palma.

Respecte dels problemes de distribució registrats durant la primera setmana d'abril a Pòrtol, s'ha informat que el substitut del carter titular va començar a fer feina el passat 7 d'abril. Des de Correus s'han excusat les deficiències del servei a Pòrtol en el fet que quan hi ha una baixa s'ha de seguir un procés de selecció per contractar un substitut seguint unes llistes d'espera. A més, es va exposar que ahir mateix el carter titular es va reincorporar a la feina, de forma que els propers dies es normalitzarà el servei. Pel que fa al volum de correspondència acumulada sense repartir, des de Correus s'ha apuntat que es donarà prioritat al correu urgent i després a l'ordinari. Des dels serveis perifèrics no s'ha determinat la gravetat de la situació i la qüestió del correu acumulat sense repartir.

Respecte al fet que a Pòrtol el correu es reparteixi malament, s'atribueix el problema a la manca d'organització de l'oficina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris