algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
20°

Empreses transportistes inverteixen 400 milions en una planta de triatge

Veïns de la finca d'Es Bessons, a Manacor, recullen 300 firmes en contra del projecte

Una cooperativa formada per sis empreses dedicades al transport d'enderrocs de la construcció invertiran 400 milions de pessetes en la construcció d'una planta de triatge de residus que s'ubicarà a la finca d'Es Bessons, al terme municipal de Manacor.

La construcció de la futura planta de triatge comarcal a Manacor ha suscitat la polèmica entre els veïns d'Es Bessons, que han iniciat la recollida de signatures en contra de la planta de residus. De moment, els 70 veïns afectats han recollit unes 300 signatures que adreçaran, juntament amb una instància, a la Conselleria de Medi Ambient, a la Conselleria d'Indústria i a l'Ajuntament de Manacor.

La cooperativa d'empresaris del transport d'enderrocs que han promogut la planta de triatge són els Hermanos Pallicer, Contenidors Fullana, Contenidors Bauçà, Contenidors Gabellins, Contenidors Llevant i Rebalim. Aquests sis promotors han comprat els terrenys d'Es Bessons per instal·lar-hi la planta de triatge, amb la finalitat de posar fi a la manca d'algun lloc on dipositar els residus d'obra que es generen a la comarca de Manacor.

La instància que els veïns de la finca d'Es Bessons han adreçat a la Conselleria de Medi Ambient posa de manifest que «estam en desacord que s'instal·lin aquest tipus d'activitats en finques rústiques d'ús exclusiu agrícola i ramader».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris