cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Cort satisfà veïns i comerciants amb la reinstauració de l'ORA a Cala Major i Sant Agustí

Sierra recordà que cal aplicar les tarifes en temporada alta

L'Ajuntament de Palma, un pic més, posarà en marxa el servei ORA a Cala Major i Sant Agustí a partir de la setmana vinent. Amb la reimplantació del sistema d'aparcament regulat, comprès entre el carrer Joan Miró fins a Cala Nova, el Consistori atendrà una de les peticions més sol·licitades per part dels col·lectius veïnals, avalada pels informes i estudis tècnics realitzats des dels departaments de Circulació i Seguretat Ciutadana.

El tinent de batle de Governació, José Manuel Sierra, afirmà que l'activació de les àrees d'estacionament ORA a Cala Major «suposa el compliment del compromís assumit per l'Ajuntament amb els veïnats i comerciants». I és que "segons afegí el regidor" les especificitats de Cala Major com a zona turística «aconsellen limitar-hi l'aplicació de les tarifes ORA a la temporada alta», concretament del dia 1 d'abril fins al 31 d'octubre.

D'altra banda, val a dir que la posada en marxa dels estacionaments ORA en aquest sector dels afores de Palma s'agilitzarà al màxim, gràcies al fet que l'empresa Dornier, concessionària del servei, podrà aprofitar la infrastructura de senyalització i maquinària que es va utilitzar l'any 1998, quan l'ORA va restar activa a Cala Major i Sant Agustí, en període de prova, al llarg de set setmanes.

Sierra destacà que «ara la feina a fer per reactivar l'ORA a Cala Major és mínima: les màquines estan al nostre abast i els espais d'estacionament també es troben disponibles». Cort esperarà uns dies per realitzar una campanya informativa».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris