algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

La mostra de productes locals centrà l'atenció de la vintena fira taujana

L'afluència de públic fou molt superior a la d'edicions anteriors

La primera mostra de productes elaborats per empreses locals es va convertir de manera sorprenent en el principal reclam de la fira de Santa Eugènia que enguany celebrava la vintena edició.

Els estands dels empresaris locals es varen muntar al carrer de l'església i durant tot el matí varen comptar amb una notable assistència de gent que no només mirava sinó que també comprava. Segons indicaren els responsables municipals, l'Ajuntament farà el possible perquè aquesta mostra tengui continuïtat en un futur i perquè s'ampliï amb la participació de totes les empreses del poble. Però la modesta fira taujana donà per moltes coses més. Així per començar el recinte firal s'hagué d'ampliar de manera considerable a causa de l'augment de les parades.

També canvià el ja tradicional espectacle eqüestre que se celebrà al solar de Can Perico amb la companyia de Jacobo Guerra que obtingué més acceptació que mai. Animals del Natura Parc, maquinària agrícola i els cotxes de rigor completaren les mostres. D'autoritats no en faltaren, almanco pel que fa al Consell Insular. Així la presidenta de la institució, Maria Antònia Munar, acompanyà la comitiva municipal, amb el batle, Mateu Crespí, en el recorregut per les mostres. L'organització funcionà de manera eficient ja que tot i que la superior afluència de visitants respecte l'any passat no es produïren els acostumats embossos de trànsit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris