algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Bitel estudiarà la creació d'un reduït equip que assessori la nova direcció

La seva composició s'analitzarà en el consell d'administració que tindrà lloc demà

El nou consell d'administració de l'empresa semipública Baleares Innovación Telemática, S.A. (Bitel) estudiarà en la reunió prevista per demà, dimarts, la creació d'un equip assessor que col·labori amb el nou director general de la companyia que serveix Internet a les principals institucions de l'administració autonòmica, Antoni Villalonga. Igualment, en la reunió de demà s'han d'analitzar també els comptes de Bitel referents a l'any 1999.

En qualsevol cas, aquest equip assessor, que tindria una mena de funció de comitè executiu no constituït, treballaria de forma permanent però sense ubicació física permanent a Bitel. Concretament, desenvoluparia tasques d'assessorament de la direcció general per tal de dur a terme allò que decideixi el consell d'administració pròpiament dit.

Tot i que encara no està decidida ni la composició definitiva d'aquest equip assessor de Villalonga, en un principi sembla que estaria format per dues persones que presentarien respectivament Telefònica i Sa Nostra. Els noms que considera l'empresa són Fermín Calvo Torre, gerent de màrqueting de la Direcció Territorial de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Balears de Telefònica, i Bernat Cabot, cap de Producció i Tècnica de Sistemes de Sa Nostra. Bitel, que es troba en una situació delicada pel cas del desviament del correu electrònic que investiga a hores d'ara el jutge Enrique Morell, té un dels seus principals reptes en un canvi d'estratègia empresarial.

El nou consell d'administració, reduït a cinc membres des del seu nomenament diluns passat, està format per: Misericòrdia Ramon, presidenta i consellera d'Innovació Tecnològica i Energia, i Damià Cànovas, director general de Presidència, ambdós en representació del Govern balear "que té una participació del 46% de Bitel"; José Renuncio, director territorial, i Jesús Máximo, delegat de Telefònica Soluciones Sectoriales, que és la branca de Telefònica que participa de l'empresa en un 44%; i, finalment, Rafael Pizà, per part de Sa Nostra "amb un 10%.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris