algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Bonet: «M'ha interessat la fotografia perquè no hi fan falta paraules»

El fotògraf Jaume Bonet Vidal és guanyador del Gurmet de Sal

La persona elegida per concedir el tradicional Gurmet de Sal, que l'Ajuntament de ses Salines atorga als ciutadans que han destacat en el poble per haver duit a terme una tasca altruista i desinteressada pel bé del municipi, ha recaigut en el fotògraf Jaume Bonet Vidal.

"Quina és la raó per la qual se us ha concedit el Gurmet de Sal?
"Perquè he recollit els esdeveniments més importants dels darrers 38 anys de la història de ses Salines a través de les meves fotografies. Actualment he arribat a recollir un total de 6.000 imatges de la història municipal que guard en un arxiu.

"Com va començar la vostra afició a la fotografia?
"Seguint les passes del meu oncle, Blai Vidal, que era un gran fotògraf. I a partir d'aquí, em vaig aficionar a captar amb la càmera fotogràfica tots els esdeveniments que anaven passant al poble, però no només els fets rellevants, sinó també les petites coses quotidianes.

"Què ha significat per a vós que l'Ajuntament us hagi concedit el Gurmet de Sal?
"Per mi, ha significat una demostració de l'estima que em té el poble i ha valorat el que jo he fet pel meu municipi.

"Què és el que considerau més important de la fotografia?
"En primer lloc, hi ha d'haver una gran vocació, ja que la fotografia s'ha de dur dins la persona, perquè sense gust no es poden fer bones fotografies. Però per mi, la fotografia té una especial importància, ja que no hi fan falta paraules. A més, el temps passa però la imatge queda.

Jaume Bonet té moltes coses per contar, entre elles algunes anècdotes que recorda quan el vicari i el seu germà utilitzaven la farinera per donar llum al poble a través d'un motor de gas pobre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris