algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
18°

Tot Deià participà en la celebració del centenari de madò Nor de son Bujosa

La Consellera de Sanitat, Aina Salom, li feu entrega d'una placa

La petita església de Deià va semblar ahir encara més petita per acollir tots els deianencs que varen voler participar en l'entrenyable acte de celebració del centenari d'Elionor Vives i Coll, madò "Nor" de son Bujosa, que es converteix en el primer habitant del petit poble de la Serra que compleix els 100 anys de vida.

Una missa solemne presidida, com no podia ser d'altra manera, pel canonge de Ca l'Abat, Bru Morey, i sis capellans més naturals del poble, va servir també perque madò Nor ves com el dia del seu aniversari combregava la seva besneta i també es batiava un altre besnet.

«Quans parenostres haureu resat en 100 anys, padrina?», demanà el canonge durant el sermó. Mentrestant Elionor, enrevoltada de tota la seva família i asseguda entre els seus dos fills Jaume, de 74 anys, i Biel, de 65 anys, posava cara de satisfacció i només en algun moment es va llevar les ulleres pèr eixugar-se les llàgrimes. I no era per menys ja que a la missa no hi va faltar de res: l'agrupació folklòrica «Aires Sollerics», que ataviats amb els seus millors vestits antics «de mudar», va interpretar el tradicional Ball de l'Ofrena, mig poble, i totes les autoritats, encapçalades per la Consellera de Sanitat Aina Salom, el batle de Deià, Francesc Salas, i el de Valldemossa Joan Muntaner.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris