algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Nou revés judicial contra la Plataforma d'Interins per les proves del borsí

La resolució del Tribunal Superior li torna a imposar el pagament de les costes del procés

El Tribunal Superior de Justícia de Balears ha desestimat el recurs d'apel·lació de la Plataforma d'Interins contra la sentència del jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Palma en el procés seguit pel procediment de drets fonamentals. La resolució del TSJB també ha acordat imposar el pagament de les costes a la Plataforma.

La sentència del jutjat, del 22 de desembre de 1999, declarava la no admissió del recurs pel procediment de drets fonamentals contra les resolucions del conseller d'Interior de 12 de novembre de 1999, per les quals es convocaren les proves del borsí d'interins.

L'acord de la Sala Contenciosa exposa que les convocatòries de les proves de selecció no vulneren la Constitució en cap punt. Així, resol que els punts argumentals utilitzats per la Plataforma sobre els terminis de presentació d'instàncies, els criteris de resolució d'empats, de la provisió de places per a discapacitats, de l'establiment dels borsins per Illes i del concurs de places vacants, no vulneren cap dret fonamental.

La Conselleria d'Interior, l'actuació de la qual ja sortí enfortida després de la sentència coneguda ahir del jutjat contenciós que avalava la legalitat del borsí, ha reiterat la seva confiança en les resolucions judicials que queden per decidir i ha manifestat la seva satisfacció davant aquest nou acord favorable al Govern.

També el sindicat Comissions Obreres ha reiterat la seva convicció que les proves del borsí respectaren els principis de transparència, igualtat, mèrit i capacitat, «a diferència del que succeïa anteriorment i que va ser tantes vegades denunciat pel sindicat». CCOO ha convidat la Plataforma a retirar la resta de les seves demandes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris