algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Els veïns de Los Almendros encara reclamen solucions a la justícia

La defensa dels administradors denuncià que fa més de 20 anys que estan sotmesos a un judici paral·lel

La defensa de les aproximadament 300 famílies que resideixen a la urbanització Los Almendros de Son Rapinya reclamà ahir a la promotora, la constructora, els arquitectes i els aparelladors que resolguin els defectes dels blocs d'habitatges o indemnitzin els propietaris durant el recurs d'apel·lació que es va celebrar a la secció cinquena de l'Audiència Provincial.

El judici fou promogut pels propietaris, que demanaren al tribunal que dictàs una sentència de revocació parcial de la resolució del jutjat de primera instància, que condemnà la promotora Incomasa i la constructora Alconsa, i els seus administradors, Juan Oliver Mateu, Zourab Tchokotoua i Tomás Zaforteza, a realitzar les obres correctores per solucionar els problemes detectats als pisos de la urbanizació.

Així mateix, aquesta responsabilitat es va fer extensiva als aparelladors Joaquín Rueda, Pablo Feliu i De los Cobos Sanjurjo. Segons la defensa dels veïns de Los Almendros, aquesta resolució no respongué a les expectatives dels actors, que només reclamaven el dret constitucional a tenir un habitatge digne i en condicions.

Entre els errors que els propietaris volen arreglar figura la responsabilitat dels hereus de l'arquitecte Joaquín Izquierdo Sancho, que fou exculpat en la sentència del jutjat civil de desembre de 1998. La defensa reclamà que pagàs els danys juntament amb la companyia Sun Alliance, amb qui tenia contractada una assegurança (amb els altres tècnics) de responsabilitat civil per valor de 20 milions als començaments dels anys 70, «que és necessari actualitzar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris