lluvia ligera
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

El secretari local és expedientat per navegar a les pàgines web eròtiques

Francisco González admet les acusacions, emperò les matisa

L'obertura d'un expedient sancionador al secretari municipal de Petra, Francisco González, per navegar a les pàgines eròtiques d'Internet, ha tornat a encetar la pugna que des de fa temps estan protagonitzant l'equip de govern nacionalista de l'Ajuntament de Petra i el secretari. En aquest sentit, després que l'equip de govern de l'Ajuntament de Petra va interposar a Francisco González un expedient disciplinari per incompliment d'horari, una sèrie mesos més tard, la Sala li n'ha obert un altre.

Ara els nacionalistes l'acusen d'haver exercit d'internauta per les pàgines eròtiques d'Internet des d'oficines municipals. El delegat d'Hisenda de l'Ajuntament petrer, Sebastià Reixac (PSM), ha explicat que «segons l'informe del Consorci d'Informàtica del CIM, es dedueix que Francisco González va navegar durant un total de 40 hores entre les pàgines eròtiques d'Internet en el decurs de tres mesos».

Per la seva banda, González en cap moment no ha negat que utilitzàs les pàgines web de caràcter eròtic, sinó que ha admès que ha estat navegant per Internet, però va matisar que «he consultat les pàgines per motius de feina i durant el temps lliure, he navegat per tot tipus de pàgines, des d'enciclopèdies, pàgines militars i fins i tot, de caire eròtic. Per què no dir la veritat, mai no m'he amagat d'aquestes pràctiques».

Així mateix, González ha volgut deixar ben clar que «sempre he utilitzat aquest tipus de servei informàtic d'una manera moderada. Ara bé, per la manca d'experiència en la utilització d'aquest modern sistema, sovint deixava l'ordenador connectat i, per aquest motiu, s'han comptabilitzat tantes hores de connexió, però mai no he tingut la intenció d'abusar-ne», es defensà González.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris