nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

«Si aconsegueixes set milions et llevaré el mal bocí que recau sobre els teus»

La Policia segueix la pista a una astròloga sud-americana que «treballà» a Palma

Un veí de Palma mai no hauria pensat que trobar publicitat d'una astròloga en el parabrisa del seu cotxe li faria tant de mal. Diposità la confiança en les sessions d'esoterisme de l'astròloga Angelina, a canvi de resoldre els seus problemes personals. I com a resultat d'aquestes sessions va perdre set milions de pessetes que li varen ser estafats per aquesta «astròloga». El fet va ser denunciat al 091 i a hores d'ara funcionaris del Cos Nacional de Policia es troben darrere la pista d'aquesta vident sud-americana i del seu company, que instal·laren la consulta a Palma el mes de març.

Tot començà a mitjan mes amb un paper en el parabrisa del seu vehicle. Una persona d'una quarantena d'anys decidí consultar els serveis oferts per l'astròloga Angelina, una vident que ajudava espiritualment els seus clients. Segons explicà la víctima a la Policia, la primera sessió no pogué ser més positiva. La vident, morena, d'una trentena d'anys i amb accent sud-americà, impressionà el seu nou client assenyalant que tenia problemes seriosos a nivell personal. D'aquesta manera, amb un primer diagnòstic, es guanyà la seva confiança. La resta va ser bufar i fer ampolles.

L'astròloga explicà a la seva víctima que li havien fet mal bocí i que si volia treure-se'l li havia de pagar 40.000 pessetes. Després de la primera consulta Angelina provocà en el seu client la necessitat d'acudir diàriament a les seves sessions. Li explicà que si volia allunyar els dimonis que planaven pel seu entorn havia de portar cada dia una xifra més elevada de doblers fins a arribar als set milions de pessetes. El client, desesperat, arribà a demanar un préstec per posar fi definitivament al mal d'ull que requeia sobre ell. Angelina el conduí fins a una sala amb un altar ple de ciris i d'icones de tot tipus. Els doblers foren introduïts dins una bossa de plàstic sobre l'altar. Finalment el client i la vident abandonaren la sala. La Policia sospita que en aquell moment el company d'Angelina portà a terme el canvi de bossa, per emportar-se els doblers. Angelina acompanyà la seva víctima fins al seu domicili i ambdós enterraren la bossa falsa dins un gran test. L'advertí que no la desenterràs en un temps perquè el remei fes efecte.

L'endemà l'astròloga i el seu company abandonaren el consultori amb destí desconegut. Es tractava d'un local que la parella havia llogat per espai d'un mes. A canvi s'emportaren set milions de pessetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris