algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

El PP exigeix a Nájera que expliqui el seu interès ocult en la permuta de Son Ferrer

Cantarero denuncia que l'equip de govern s'ha burlat de la moratòria de llicències

El portaveu del Partit Popular (PP) de Calvià va exigir a la batlessa Margarita Nájera que doni explicacions sobre els seus interessos ocults en la permuta de terrenys de Son Ferrer. En declaracions a aquest diari, Cantarero va exposar certes dades que li fan concloure que en l'operació de permuta de Son Ferrer, que va permetre a l'Ajuntament adquirir un solar de Sa Porrassa, al nucli de Son Ferrer, de 15.000 metres quadrats a canvi d'un altre a Cas Saboners, «hi ha hagut irregularitats o, almanco, falten explicacions».

De fet, pel portaveu municipal l'equip de Nájera hauria d'explicar a fons «per què ha estat tan interessat, durant set mesos, de maig a desembre del 1999, a fer la permuta i no ha comprat els terrenys directament a la propietària i així s'hauria estalviat temps i diners». En aquesta pregunta Cantarero fa referència que el solar adquirit per l'Ajuntament està valorat en 43 milions de pessetes mentre que de maig a desembre el que era propietat municipal va passar d'estar valorat en 59 milions a 49 milions. «Un altre fet estrany és que en set mesos un solar es depreciï 10 milions (més d'un 12 per cent)», segons Cantarero.

El portaveu del PP també va apuntar que l'empresa ja havia demanat permís per edificar al solar municipal el maig del 1999, «quan ni tan sols era seu» i es va concedir «el 5 de gener, un parell de setmanes després d'acordar la permuta».

Amb aquesta operació, segons Cantarero, «s'ha burlat la moratòria municipal de llicències del juny del 1999, ja que sembla com si l'empresa hagués sabut el maig del 1999 que Nájera feia comptes d'aplicar una moratòria». L'empresa beneficiària de la permuta, Ride Properties, «ha fet un gran negoci», diu Cantarero, que ha sentit de veus procedents de les mateixes files de l'equip de la batlessa Margarita Nájera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris