cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

El Govern estudiarà la gratuïtat del túnel de Sóller per als veïns aquesta legislatura

La gratuïtat per als residents podria ser inclosa en els pressuposts de l'any que ve

El director general d'Obres Públiques i Transports, Joaquín Rodríguez, va respondre ahir a la demanda de gratuïtat del túnel de Sóller efectuada pel batle d'aquesta ciutat, Joan Arbona, amb el recordatori que l'Executiu de Francesc Antich estudia que el pas sigui lliure, totalment lliure, dins de la legislatura. Rodríguez reitera igualment que la primera passa que farà el Govern serà la inclusió de la gratuïtat per als veïns de la Vall en els pressuposts de la Comunitat per al 2001.

Rodríguez es va mostrar «molt sorprès» davant de la demanda d'Arbona que el Govern en demani el rescat a la concessionària del Túnel de Sóller, quan la Conselleria d'Obres Públiques ha parlat ja amb els batles de la Vall, amb l'empresa concessionària i amb l'Associació d'Usuaris del Túnel per explicar-los que avui el pas lliure per a tothom és «molt difícil» per l'elevat cost que això suposaria. I així ho va anunciar la Conselleria fa algunes setmanes.

Aquests contactes «es mantenen», segon el director general, i la voluntat final del Govern del Pacte de Progrés és respectar la lletra de l'acord programàtic, on es diu que s'abordarà la gratuïtat dins de la legislatura. Concretament, el text esmentat assenyala: «Es promourà la gratuïtat del pas pel túnel de Sóller per als residents i treballadors de la Vall, i s'estudiarà la viabilitat del rescat de la concessió».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris