cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
22°

Els principals clients privats de Bitel pertanyen al sector turístic illenc

L'exconseller delegat de l'empresa, Enric Adán, és assessor en inversions turístiques

Els principals clients privats de l'empresa semipública Baleares Innovaciones Telemáticas, S.A. (Bitel) pertanyen al sector turístic de les Illes Balears, i alguns són empreses capdavanteres. S'ha de tenir en compte que l'exconseller delegat d'aquesta companyia que serveix Internet a les principals institucions de l'Administració autonòmica, Enric Adán, és un expert en aquest important sector de l'economia illenca, concretament en el terreny de la consultoria i l'assessorament d'inversions en aquest camp i en el de la petita i mitjana empresa.

Per tant, no resulta estrany que el sector turístic hagi confiat plenament en una empresa de les característiques de Bitel, participada per entitats públiques, privades i financeres de la importància del Govern balear (amb una participació del 46%), Telefònica Soluciones Sectoriales (amb el 44%) i la Caixa d'Estalvis de les Balears Sa Nostra (amb el 10% restant). De fet, l'eslògan de la publicitat corporativa de la companyia resa «Tecnología por confianza». I entre les seves ofertes principals hi ha Sistemes, Comunicacions i Software; Centre d'Atenció de Trucades; Cursos de formació dirigits als seus clients, i Serveis Professionals i Consultoria.

Adán, conseller delegat de Bitel fins dilluns passat, quan la Junta Universal d'Accionistes de l'empresa va destituir en bloc tot el consell d'administració, és propietari de les empreses Master de Inversiones Turísticas, S.A. i Modem, S.A., firmes que codirigeix amb la seva esposa, Consuelo Alemany. L'exalt càrrec de Bitel té una llarga experiència de més de vint anys en el món de la gestió empresarial i a més d'aquestes dues empreses que presideix, Adán ha treballat en cinc empreses privades més amb anterioritat. Aquestes són GMA Eurotrading, S.L. i Orenol, S.A, ambdues ubicades a Mallorca; i Sunbee, S.L., Darasu, S.L., i Hotelera Nemo, S.L., totes tres amb seu a Màlaga.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris