algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Agricultura atribueix a un malentès la polèmica de les ajudes als pagesos

El batle Font reclama una rectificació pública del conseller Mayol

La Conselleria d'Agricultura atribueix a un malentès la polèmica muntada amb l'Ajuntament de sa Pobla sobre el possible afavoriment de petits fraus en el repartiment entre els pagesos d'ajudes per a la compra de productes fitosanitaris. El gerent de l'empresa pública Semilla, Joan Sastre, es va desplaçar ahir a sa Pobla i es va entrevistar amb el batle, Jaume Font, amb l'objectiu d'aclarir tot l'enrenou sorgit els darrers dies.

Sastre va explicar que la confusió amb els formularis que s'havien segellat en blanc va arrancar de l'informe que va realitzar i que passà al conseller Joan Mayol. Sastre indicà que aquest informe no era gaire clar i que va induir el conseller a fer una mala interpretació i com a resultat a fer les acusacions públiques contra l'Ajuntament. El batle, Jaume Font, va explicar que ahir el conseller Joan Mayol en persona el va cridar per demanar-li disculpes.

Malgrat això, Font no se sent satisfet i creu que Mayol s'hauria de retractar públicament davant els mitjans de comunicació. En aquest sentit, el batle creu que «el conseller ho ha de fer per restituir l'honorabilitat dels pagesos i de l'Ajuntament de sa Pobla que va posar en entredit amb les seves acusacions». D'altra banda, Joan Sastre va informar que ahir mateix els tècnics de la Conselleria varen començar a realitzar les valoracions econòmiques als camps afectats per la calabruixada. Amb aquesta finalitat es té la col·laboració d'un expert en aquest tipus de feina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris