algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

Antich explicarà en el Parlament les acusacions d'espionatge polític

Serà la primera compareixença del president balear en aquesta legislatura

El president del Govern balear, Francesc Antich, compareixerà davant del Parlament autonòmic «per explicar tot el cas Bitel», segons va informar ahir el president de la Cambra, Maximilià Morales. El secretari general del PSIB-PSOE i portaveu del grup parlamentari socialista, Andreu Crespí, va dir ahir en els passadissos del Parlament que tant el grup que encapçala com el mateix Antich estan «molt satisfets» de tenir una oportunitat com aquesta per donar a conèixer totes les explicacions sobre l'afer.

La compareixença d'Antich, proposada pel Partit Popular (PP), es va acordar per unanimitat de tots els grups parlamentaris. Segons el text de la proposició, els motius adduïts pel PP per exigir la presència del mandatari autonòmic, són «les acusacions proferides contra l'anterior Executiu relatives a un suposat espionatge polític».

Aquestes acusacions a les quals es refereix el PP són les primeres que va fer Antich en roda de premsa celebrada després del Consell de Govern del passat dia 24 de març, quan va responsabilitzar el Govern de Jaume Matas del desviament del correu electrònic de la Comissió Insular d'Urbanisme del Consell Insular de Mallorca (CIM), presidida per Francesc Quetglas, a l'ordinador d'un dels secretaris personals de Matas.

Antich compareixerà, amb tota probabilitat, en el plenari del Parlament que tindrà lloc després de les vacances de Setmana Santa. Aquesta serà la primera compareixença del president del Govern balear en aquesta legislatura. Aquesta data ha estat acollida amb satisfacció tant pel grup que ha proposat la compereixença, el PP, com pel grup socialista.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris