algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
17°

El Govern convocarà una cimera per presentar el balanç de la seva acció

Així mateix, el Pacte llançarà els projectes d'execució més immediata

El Govern balear es reunirà durant dos dies en una espècie de «cimera» per presentar un balanç de la gestió realitzada des del mes d'agost del 1999. A més, l'Executiu posarà en coneixement de l'opinió pública els projectes d'execució més avançats.

Tot i reconèixer que algunes qüestions s'han endarrerit més del que s'havia previst, el Pacte rebutja que la imatge d'inactivitat que s'ha proposat en cercles d'opinió es correspongui amb la veritat dels fets. És per això que l'Executiu posarà negre sobre blanc el balanç dels nou mesos de gestió. Fonts de l'Executiu han assenyalat a Diari de Balears que en ocasions es fa difícil transmetre la feina feta i que, per qüestions de caràcter administratiu, encara no s'ha pogut concretar. Tot i això, les esmentades fonts es neguen en rodó a practicar una «política de vendre fum».

A manera d'exemple, esmenten la política de Transport i asseguren que durant el mandat de Matas, «a Mallorca es construïren 11 quilòmetres de carretera nova», una xifra que s'ha superat en el temps transcorregut des de l'agost de l'any passat. El Pacte de Progrés «és conscient que el nivell d'exigència dels seus votants és molt elevat» i reconeix que «hi ha hagut algun problema per llançar projectes abans d'haver-los concretat. Però «es nega a acceptar la imatge d'ineficàcia i de paràlisi que s'ha difós en els darrers temps».

La data i el lloc per a la «cimera», que molt probablement s'aprovarà en el Consell de Govern d'aquest divendres, encara no han estat fixats. Tot i això, i, a manera purament indicativa, fonts de l'Executiu assenyalen els dies d'abans o després de Setmana Santa com el moment més propici per a la celebració.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris