algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Santa Eulària tindrà una residència assistida per als grans del municipi

L'Ajuntament de Santa Eulària construirà una residència assistida per a persones grans en aquest municipi un cop que s'hagi trobat un terreny adient per ubicar aquesta instal·lació. De moment, el Consistori ja ha fet un estudi sobre les necessitats reals de la població gran al municipi i s'ha demostrat que la demanda d'aquest tipus d'assistència cada vegada és major.

L'estudi reflecteix, segons ha explicat la regidora d'Afers Socials, Núria Ferrer, que les persones grans necessiten tenir un tipus d'atenció directa i continuada a una residència com la que es projecta construir a Santa Eulària. Tot i que el projecte definitiu és pendent de la compra del solar, la intenció de l'Ajuntament és la d'edificar un edifici que ofereixi diversos serveis a les persones grans. Així, es contempla habilitar un servei de menjador extern a la residència, diferents nivells d'assistència i 80 places de dormitori. «Es tracta de fer un espai dinàmic i agradable per a la gent gran, no només oferir un llit i ja està», explicà la regidora d'Afers Socials del municipi de Santa Eulària.

Aquesta serà la tercera residència per a gent gran que es construeix a Eivissa. De moment, només funciona l'hospital residència de Cas Serres, que depèn del Consell Insular i la Residència Reina Sofia, gestionada per Caritas. L'oferta en aquests dos espais és limitada i sovint hi ha llista d'espera per poder-hi entrar. Això demostra, segons els responsables municipals de Santa Eulària, «la necessitat de construir més edificis d'atenció per a grans».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris