cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Un grup de veïns s'oposen a la creació d'una nova àrea d'oci a Cala d'Or

El batle Vidal apunta que el projecte s'ajusta a les Normes Subsidiàries

Un centenar de veïns de Cala d'Or, del terme municipal de Santanyí, han presentat al·legacions contra la construcció d'una àrea recreativa a un solar de 1.000 metres quadrats ubicat a l'avinguda Perico Pomar, cantonada avinguda de Calonge.

El portaveu del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Santanyí, Eloy Jesús Núñez (PSOE), que a la vegada resideix als voltants de la zona, ha manifestat que «els veïns ens temem que dins aquest solar es vol construir una espècie de Mallorcalàndia, és a dir, un parc d'atraccions que estarà ubicat vora una zona residencial».

Les al·legacions presentades davant l'Ajuntament indiquen que «estam indignats per l'actitud dels promotors d'aquesta instal·lació perquè, sense demanar permís a ningú, varen començar el 28 de febrer l'abocament de materials procedents d'una altra excavació».

Els veïns denuncien que «la instal·lació que es pretén, en el moment actual, no disposa de llicència d'obra. La informació que hem pogut treure dels tècnics qualificats, l'ús i la classificació del sòl, és incompatible amb l'activitat que s'hi pretén realitzar perquè es tractar d'una activitat classificada com a molesta, nociva i insalubre».

Segons Núñez, «esperam que el projecte no es realitzi i que la intervenció del Consell de Mallorca ho impedeixi, a través de la Comissió d'Activitats Classificades».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris