cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Queixes veïnals fan tornar enrere una reforma viària iniciada fa dos mesos

L'equip de govern projecta emprendre un embelliment integral al passeig Colon

T. GARCIES. Can Picafort.
L'Ajuntament de Santa Margalida ha decidit tornar enrere una reforma viària que va emprendre fa només dos mesos al passeig Colon del nucli costaner de Can Picafort.

L'obra realitzada consistia en l'eixamplament d'uns 50 metres de voravia en aquest carrer al voltant de la intersecció amb Josep Trias. A més s'havien col·locat tota una sèrie de fitons per impedir que els cotxes hi aparcassin damunt. D'aquesta manera la calçada quedava reduïda de forma ostensible per tal que els cotxes transitassin per aquest punt a una velocitat més reduïda.

Segons ha explicat el delegat municipal de Can Picafort, Fèlix Estelrich, aquesta obra només era una simple prova que es va emprendre després de comprovar que els comerciants de la zona no es posaven d'acord sobre com s'havia de fer l'embelliment del passeig. Les fortes queixes veïnals que s'han succeït des de llavors han fet que l'Ajuntament reconsideri de manera ràpida la seva posició inicial, sobretot abans de començar la temporada turística.

La brigada municipal d'obres va comencar ahir matí a picar i retirar de manera cuidadosa els afegits de formigó que s'havien instal·lat vora les voravies així com els fitons. Per a la tasca fou necessari tallar al trànsit aquest tram del passeig Colon. Els veïns, segons indicà Estelrich, consideraven que aquesta obra era molt perillosa per al trànsit sobretot perquè podia ocasionar accidents greus quan es tractàs de motos o bicicletes.

La posició dels comerciants emperò no sembla ser la mateix ja que el regidor diu que li han demanat que s'eixamplin les voravies en un tram molt més ample.

Davant aquesta diferència d'opinions l'equip de govern (PP-CPU) ara estudiarà la realització d'un projecte d'embelliment integral en el qual es donarà una solució definitiva als problemes de trànsit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris