cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

Urbanisme paralitza les obres a Son Ximelis per revisar-ne el projecte

La intenció és retornar al seu estat els carrers Florència i Pardo Bazan

En un termini de tres dies, els veïns de la barriada de Son Ximelis rebran de part de Cort noves propostes sobre el projecte d'urbanització, amb l'objectiu que sigui possible retornar al seu estat els carrers de Florència i Pardo Bazan. Així ho afirmà el tinent de batle encarregat d'Urbanisme, Rafel Vidal, en resposta a la petició d'una cinquantena de veïns de la zona que instaren Cort a donar compte de les obres de construcció que s'estan realitzant al solar que s'ubica entre tots dos carrers.

La principal objecció presentada pels veïns al projecte, que segons indicà Vidal preveu la construcció d'un centre d'ensenyament, equipament esportiu i zona verda, és que s'hagin engegat les obres sense que l'estudi corresponent gaudeixi de l'aprovació definitiva, malgrat que el pla parcial de Son Xigala i el projecte d'urbanització estiguin aprovats.

De moment, els veïns aconseguiren ahir la paralització de les obres de construcció, com a resposta a la denúncia presentada la setmana passada contra l'empresa constructora per envair la via pública, obstaculitzant el pas a vianants i restant fins a cinc metres d'aparcament de vehicles. Les obres romandran aturades a l'espera de trobar una solució satisfactòria per ambdues parts, acord que segons indicà Vidal «no tindrà conseqüències en el conjunt del projecte».

En declaracions de José Luis Vega, el portaveu de l'Associació de Veïns observà de la seva banda que «no acceptarem res que no sigui el que teníem», apuntant que «si l'Ajuntament està tan disposat a cedir deu ser perquè és conscient que no s'ha actuat bé».

Una altra de les queixes de l'agrupació veïnal és la referent a l'estat del carrer Florència, que «s'ha quedat massa estreta per ser de doble direcció, sobretot quan passen autobusos o camions». No obstant això, la previsió és que el carrer passi a convertir-se en via de sentit únic en unes poques setmanes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris