algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Mercapalma destinarà 200 milions a modernitzar els magatzems de fruita

Comerç i Indústria del Govern aportarà la meitat del pressupost de la inversió

Mercapalma invertirà 200 milions de pessetes entre aquest any i el vinent per millorar els magatzems on es guarden i exposen les fruites i hortalisses. D'aquesta xifra, cent milions seran aportats per la Conselleria d'Economia, Comerç i Indústria del Govern balear.

El conseller d'aquest departament autonòmic, Pere Sampol, i el batle de Palma, Joan Fageda, anunciaren ahir durant un acte informatiu a Mercapalma, la futura signatura d'aquest acord, que es materialitzarà damunt el paper tot d'una el Consell de Govern del divendres aprovi la donació dels esmentats 100 milions.

El president de l'Associació Patronal de Majoristes de Mercapalma, Fernando Suárez, expressà la seva satisfacció per aquest enteniment entre les dues institucions, per «la renovació» dels mercats centrals d'abastiment de Palma de Mallorca.

La creixent demanda de fruites i hortalisses a Mallorca queda reflectida en les dades, ja que entre gener i febrer d'enguany es varen comercialitzar un 6'2 per cent més de quilos de fruites i hortalisses que en el mateix període de l'any anterior.

Mentre que en els dos primers mesos del 2000 es van comercialitzar 17.482.623 quilos de fruites i hortalisses, el passat any, aquesta xifra se situà en els 16.462.901 quilos, fet que suposa un augment d'un milió de quilos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris