nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
17°

El regidor nacionalista Antoni Cànoves dimiteix un any abans de ser batle

L'edil va presentar ahir la renúncia al registre al·legant motius de salut

El primer tinent de batle, edil i portaveu del grup municipal del PSM a l'Ajuntament de Son Servera, Antoni Cànoves, va presentar ahir dematí davant el Registre Municipal, la seva dimissió «de forma irrevocable i definitiva» un any abans de ser batle de Son Servera. El regidor va manifestar al seu escrit de renúncia que «una de les causes d'aquesta decisió està relacionada amb la meva salut».

Segons Cànoves, aquesta decisió és totalment aconsellada per metges especialistes i també després d'una llarga i profunda reflexió, en la certesa que l'activitat política local em genera inevitablement una gran tensió diària, estrès i una pèrdua enorme d'energia que podria tenir unes conseqüències físiques i psíquiques negatives cap a la meva persona i cap a la meva estimada família».

L'edil nacionalista assegura que «aquesta ha estat una passa difícil i sobretot d'enorme tristesa, ja que la meva inquietud de servei i millora del meu poble, Son Servera, ha estat una de les meves prioritats personals».

A part dels motius personals, Antoni Cànoves, apunta en el seu escrit que «pens que la política local no hauria de ser una activitat basada en la confrontació constant i diària amb els altres regidors d'altres colors polítics, i ha quedat demostrat que som una persona ingènua perquè pens que l'activitat política local podria ser una tasca noble i de servei amb una atmosfera de discrepància sana i saludable, dins la qual es podria considerar d'una maduresa democràtica».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris