cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Cort signa tres convenis en matèria d'acció social per més de deu milions de pessetes

Afecten les famílies amb dificultats socials, els alcohòlics i persones amb problemes de salut mental

La darrera comissió de Govern de l'Ajuntament de Palma, duita a terme dimecres passat, va concloure amb la pròrroga del conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Mallorca i l'Ajuntament de Palma per a la tramitació i resolució d'ajudes econòmiques periòdiques a famílies amb menors amb dificultats socials, amb una aportació per part del CIM de 9.000.000 de pessetes.

Aquest no va ser l'únic acord en matèria d'acció social que es va prendre dimecres. La comissió de Govern també va aprovar el conveni de col·laboració amb l'Associació Balear d'Alcohòlics Rehabilitats per a l'atenció i reinserció social de persones alcohòliques durant l'any 2000. L'aportació municipal en aquest conveni serà d'un milió de pessetes, que serà abonat a l'esmentada associació.

El tercer dels convenis signats té com a beneficiari l'associació mallorquina de salut mental Gira-sol (associació de pares i afectats de trastorns emocionals), que té com a objecte la rehabilitació social de persones afectades de trastorns emocionals. L'aportació municipal en aquest conveni serà d'1.874.160 pessetes.

Gira-sol és una associació de pares i afectats de trastorns emocionals. Els seus objectius se centren a intervenir en la comunitat per propiciar la rehabilitació social, oferir un espai que dignifiqui la qualitat de vida de les persones afectades i intentar d'aconseguir-ne la integració laboral.

L'associació ofereix deu places a persones o famílies derivades dels centres municipals de serveis socials per gaudir de qualsevol dels serveis que presenta el catàleg de l'associació Gira-sol, fent especial referència a la integració social dels afectats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris