algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
17°

Les excavadores tornen a fer feina a Son Font a pesar de la suspensió

La regidora d'Urbanisme, Neus Pacheco, no se'n sorprèn i s'estranya de la polèmica

A Son Font es continua construint. En aquesta àrea, considerada com a assentament rústic dins la Llei d'Espais Naturals (LEN), les excavadores n'han tornat a fer de les seves. Dissabte, Diari de Balears va poder constatar com en nombroses parcel·les el moviment de terres i l'aixecament de xalets de luxe es continuava duent a terme.

Son Font és un conjunt de parcel·les rústiques d'una mitjana de 6.000 metres quadrats que està considerat com a assentament rústic. Al llarg dels darrers anys, l'Ajuntament de Calvià, governat per l'equip de Margarita Nájera, ha anat concedint llicències de construcció d'habitatges que no es corresponen gens amb edificacions rústiques, ja que són xalets de luxe.

La resposta de l'Ajuntament als nous moviments de terra i obres a Son Font no es féu esperar, tot d'una que aquest diari li va anunciar el fet. Per a la regidora d'Urbanisme, Neus Pacheco, no és cap sorpresa «ja que els propietaris de les parcel·les que varen obtenir llicència de construcció d'habitatges abans del 3 de juny de l'any passat tenen un termini de 48 mesos, des que se'ls atorgà la llicència, per executar les obres».

«El que no entenc és que es faci polèmica amb aquest tema: Son Font és una realitat que ens han deixat i s'ha de resoldre», va explicar Pacheco. «De fet, l'altre dia va venir a l'Ajuntament un home a demanar informacions sobre Son Font perquè els seus veïns hi estaven construint, i volia saber si ell també podia. I no, no pot, perquè arran de tot aquest embull, que no entenem, hem hagut de suspendre la concessió de llicències fins que el Consell Insular de Mallorca no es pronunciï de forma ferma sobre el PGOU de Calvià on, per cert, fins ara, la Comissió Insular d'Urbanisme no ens ha posat cap impediment per urbanitzar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris