algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

La tercera fase de Bóquer omplirà la falda de la muntanya amb 50 xalets

L'Ajuntament acaba de recepcionar la segona fase de la urbanització

La tercera fase de la urbanització de la Vall de Bóquer s'ha posat en marxa. Ara, les excavadores ja han començat a pelar la falda de la costa per construir-hi els cinquanta xalets que permet el pla parcial. Aquesta tercera fase contempla la construcció de dos habitatges unifamiliars dins un total de 25 parcel·les distribuïdes al llarg dels dos carrers que quedaren per sobre de la futura via de circumval·lació. Cal recordar que aquesta ronda de circumval·lació connectarà la carretera general que junta Pollença amb el Port amb la que va cap a Formentor, sense passar per dins el nucli urbà.

La tercera fase es posa en marxa en un moment en què l'Ajuntament ha aprovat per ple, va ser el dijous passat, la recepció de la segona fase d'aquesta urbanització. La recepció es va fer amb prescripcions. La Comunitat de Béns Ramon Carbonell haurà de reparar la il·luminació dels carrers que ja estan fets, substituint els fanals existents.

La Vall de Bóquer ja està plena de blocs de pisos. De fet, les parcel·les que encara no estaven construïdes s'estan desenvolupant. Sense anar més enfora, a les 15 parcel·les que queden per sota de la via de circumval·lació ara hi estan construint habitatges adossats de planta baixa més dos pisos.

Impacte ambiental

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris