algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
20°

L'Ajuntament de Palma aprova la pujada de preus de les escoletes municipals

Es disparen els preus dels serveis especials de l'estiu a partir del 15 de juliol

L'Ajuntament de Palma aprovà en la seva darrera sessió plenària, celebrada dijous passat, l'increment de les tarifes de les escoletes municipals i en fixà els nous preus, que entraran en vigor a partir de la segona quinzena del mes de juliol.

La pujada de tarifes ve avalada per tot un seguit d'informes del departament de Serveis Econòmics de Cort. Les tarifes que han experimentat un major increment són les del servei extraordinari d'estiu a l'escola d'infants del patronat, ja que actualment deixar-hi els nins durant la segona quinzena de juliol costa 25.500 pessetes, mentre que deixar-los-hi durant la segona quinzena de juliol i el mes d'agost costa 35.700 pessetes.

Un dels punts de debat més important va centrar-se en una de les clàusules dels contractes de matriculació, que explica que «si l'infant no assisteix a l'escola durant tot un mes, per motius justificats, els pares podran sol·licitar el pagament de la meitat de la quota corresponent, excepte si es tracta del mes de juliol. D'aquesta reducció tan sols es podran beneficiar una sola vegada al llarg del curs». El regidor d'Unió Mallorquina, Ferran Trujillo, va explicar que «malauradament les persones que tenim fills petits sabem que allò que sol ser habitual són malalties de dues setmanes. Per tant, el que seria molt més just és que aquesta clàusula eximís del pagament del 25% de la quota quan el nin estigui dues setmanes sense assistir a les classes i que, a més, es pugui emprar dues vegades».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris