muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Perelló no autoritza el pagament de les obres de les voltes de Son Morell

L'Ajuntament consultarà el registre abans de pagar a les cunyades de Ramis

L'exbatle de Muro Jaume Perelló (UM) no va voler donar el vistiplau al pagament de les obres fetes als revolts de Son Morell sense saber primer qui és el propietari dels terrenys.

Així, l'Ajuntament en ple va decidir per majoria consultar el registre de la propietat per esbrinar si en realitat els terrenys utilitzats per fer aquesta obra són de dues veïnes de la localitat, que a la vegada són cunyades de l'actual batle Miquel Ramis. En cas afirmatiu el Consistori delegarà en l'exbatle i ara regidor de l'oposició, Jaume Perelló (UM), sempre que ho accepti, la potestat de negociar el preu de compra de les parcel·les.

Les cunyades del batle Miquel Ramis cediren al llavors batle aquests terrenys per millorar les voltes de Son Morell, sense reclamar res a canvi. Emperò, com que el resultat de la reforma no els va agradar ara volen cobrar 800.000 pessetes pel que suposadament cediren de bon gust. Com que hi ha la coincidència que les propietàries són cunyades del batle, l'equip de govern (CDM-PP) vol evitar que l'oposició s'aprofiti d'aquest fet. Emperò, amb aquesta insistència han aconseguit l'efecte contrari. Mentrestant l'empresa que va executar les obres continua sense cobrar per la feina realitzada.

Durant el ple el batle en funcions Onofre Plomer (PP) va deixar ben clar que no es faria cap pagament abans de saber a qui pertanyien els 253 metres quadrats que es varen utilitzar per fer l'obra. Això emperò ho digué després d'intentar convèncer Perelló perquè signàs un document, que redactà a correcuita el secretari. Perelló però, se'n va treure un altre de la butxaca. I aquí va ser quan la troca encara es va embullar més.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris