algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

El líquid que la depuradora amolla al torrent torna a contaminar els pous

La batlessa convocà els afectats per dir-los que hi faran millores

Els propietaris de les finques properes a la depuradora de Pollença es queixen fort perquè l'abocament de les aigües suposadament depurades al llit del torrent de Sant Jordi ha acabat contaminant els seus pous. A més, els veïns han de conviure durant tot l'any amb les fortes olors de la planta depuradora i també amb els molests mosquits.

L'Ajuntament de Pollença és conscient dels perjudicis que pateixen els propietaris de les finques veïnals a la depuradora. Per això, ahir al migdia, la batlessa Francisca Ramon (PSOE) i el regidor de Medi Ambient Biel Cerdà (PSM) convocaren els veïns a la casa consistorial.

La intenció de l'equip de govern (PSOE-UM-PSM) no és cap altra que constituir una comissió integrada per representants municipals, veïns, l'empresa concessionària que ara explota la depuradora, Searsa, i l'Ibasan per fer un seguiment del funcionament d'aquesta planta. Així ho explicà la batlessa i també el regidor de Medi Ambient un cop acabada la reunió.

En el decurs de la conversa, la batlessa donà a conèixer als veïns les obres de millora que ara s'executaran a la planta depuradora. Ramon explicà que el passat dia 29 de març s'aprovà una inversió de 18 milions de pessetes per substituir el sistema elèctric de la planta, i que el proper dilluns dia 3 d'abril adjudicaran una altra obra de millora de 30 milions de pessetes.

Malgrat això, ahir hi va haver un veí que proposà a l'Ajuntament denunciar l'Ibasan. Emperò, els representants municipals li comunicaren que ara l'Ibasan està en mans del Pacte de Progrés i que per tant el consistori les ha de guanyar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris