muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
18°

Cuevas qualificà a Palma de 'desastre sense pal·liatius' l'aplicació de l'ecotaxa

El president de la CEOE defensa privatitzar la xarxa aeroportuària de forma unitària

José María Cuevas, president de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE), afirmà ahir a Palma que la implantació de l'impost ecoturístic «és un desastre sense pal·liatius», perquè «és una forma d'imposar un sobrecost inexplicable» que perjudicarà les Balears dins el context de la competitivitat amb altres destinacions turístiques.

Cuevas inaugurà el III Fòrum de Tendències Economicoempresarials que avui finalitza a la Fundació La Caixa, i que ha estat organitzat per l'Associació de Joves Empresaris de Balears amb la col·laboració del Govern autonòmic.

El president de la CEOE assegurà, en relació a les intencions de les principals entitats financeres i grups empresarials de crear una plataforma per optar a l'explotació dels aeroports illencs quan siguin privatitzats, que «és una iniciativa a tenir molt en compte».

Malgrat això, Cuevas indicà que el procés privatitzador que iniciarà Aena «és un tema molt complex, perquè no es tracta només de resoldre el problema d'un únic aeroport, sinó de tota la xarxa». Per al president dels empresaris espanyols, «és complicat» privatitzar els aeroports de manera independent, i es decantà per desenvolupar «uns criteris que s'apliquin a tot el conjunt i després s'adaptin de forma específica a cadascun dels aeroports».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris