algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

La Sala revisa un recurs del GOB i el PSM sobre la llicència de ses Covetes

PSM i UM lamenten que el PP fes cas omís de la sentència del Tribunal

El caràcter provisional de l'execució de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJB) del passat 3 de febrer de 1998, sobre la urbanització de ses Covetes, on es confirma la il·legalitat de la urbanització i, en conseqüència, la demolició dels apartaments, ha motivat la polèmica i la indignació entre l'oposició campanera.

Aquesta sentència, que dóna la raó al recurs contenciós administratiu que varen interposar el GOB i el PSM, va dictaminar que l'Ajuntament de Campos havia d'estudiar aquest recurs, considerant que l'equip de govern únicament havia tingut en compte la forma i no el fons de la qüestió.

L'Ajuntament de Campos va aprovar, en el decurs de la sessió plenària celebrada el vespre de dijous, acatar en part el compliment provisional d'aquesta sentència, la qual va recórrer en el seu dia el Consistori davant el Tribunal Suprem. L'equip de govern (PP) va decidir posar-se un termini de tres mesos per estudiar el recurs del GOB i el PSM. Una vegada estudiat aquest recurs, la Comissió de Govern decidirà si accepta o no els arguments presentats en el seu dia pels ecologistes i nacionalistes.

Joan Juan Pons (PSM) explicà que «el fet que aquesta execució sigui provisional no només implica que la paralització de la urbanització no sigui definitiva, sinó que l'equip de govern i la promotora, Marina Ernst S.L., podrien reiniciar les obres».

Les crítiques del PSM es basen en el fet que la sentència no hagi estat executada directament, i que això comportarà «que el cas de ses Covetes s'allargui més del previst». De fet, tal com en el seu dia digué Pere Sampol, el cas podria al·legar-se fins a 15 anys en els tribunals».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris