cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Tres delinqüents són arrestats en una persecució al llarg de 50 quilòmetres

Un quart lladre fugí en accidentar-se amb el cotxe a Santa Maria

Tres persones varen ser detingudes després d'una espectacular persecució de la Guàrdia Civil que s'inicià en el Port de Pollença i acabà a Santa Maria. Els fets tingueren lloc a les sis i quart de la matinada d'ahir. A hores d'ara la Benemèrita cerca per Ciutat un quart ocupant del cotxe, que va tenir temps d'escapar.

Passava un quart d'hora de les sis de la matinada en el Port de Pollença, quan la tranquil·litat regnant en aquelles hores va quedar trencada pel renou d'una alarma. Es tractava d'una botiga, la porta de la qual havia estat forçada. Quan funcionaris de la Guàrdia Civil es personaren a l'esmentat establiment, hi pogueren detectar la presència de quatre homes que intentaren fugir precipitadament dins un vehicle, marca Renault Clio. En canvi, gràcies a la ràpida intervenció dels agents, dos dels delinqüents foren detinguts allà mateix. Es tracta del ciutadà libanès David A., de 30 anys, i de l'algerià Mohamed D., de 25. Mentrestant, els altres dos individus havien emprès una ràpida fugida en direcció a Palma. La Guàrdia Civil es mobilitzà amb prestesa per tal d'evitar algun tipus d'incident, ja que la conducció temerària dels dos fugitius feia pensar el pitjor. Els pobles anaven passant de llarg en l'espectacular marxa del Renault Clio. Darrere aquest vehicle els guàrdies civils el seguien com podien.

Quan els delinqüents es trobaven a l'altura de la localitat de Santa Maria, l'alta velocitat a la qual circulaven els jugà una mala passada. El conductor del Clio perdé el control del cotxe i no pogué evitar l'accident. El cotxe féu un parell de voltes de campana fins a quedar aturat, totalment inservible. Com a conseqüència de l'accident un dels ocupants del cotxe quedà un poc marejat i va poder ser arrestat pels perseguidors. L'individu va ser identificat com Ataúlfo Ll.N., de 19 anys. L'altre home, Ali M., aprofità el desconcert de la situació per fugir a camp travessa.

La Guàrdia Civil trobà dins el cotxe accidentat múltiples efectes, com telèfons mòbils o aparells musicals, que els feren pensar que els delinqüents havien comès més d'un robatori amb força aquella nit. A hores d'ara els investigadors es troben cercant el quart home, del qual saben que viu a Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris