algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Son Ferrer es mobilitza contra Nájera perquè no ha fet el camp de futbol promès

Jugadors i pares estan farts de les promeses incomplides per l'Ajuntament

80390

Manifestació contra les promeses electorals incomplides.

A Son Ferrer ja s'han cansat de las promeses incomplides de l'equip de govern de Calvià i ahir decidiren sortir al carrer. Unes dues-centes persones, bàsicament jugadors dels diferents equips de futbol base del club de Son Ferrer i els seus pares, es concentraren des de les vuit del matí d'ahir a la cruïlla de la carretera de Cala Figuera i interromperen el trànsit per cridar l'atenció sobre la seva situació. Els terrenys del suposat camp de futbol varen ser llogats per dos milions de pessetes a final de la legislatura passada per l'Ajuntament. Unes màquines hi feren, aleshores, una mica de feina, però res pus. Segons el PP, «tot allò va ser producte d'un engany amb fins electorals».

La mobilització d'ahir causà un embús d'alguns quilòmetres que arribà fins a la rotonda de sa Porrassa, a la carretera Palma-Port d'Andratx. Tot i els constants anuncis de la immediata construcció d'un terreny de joc a la localitat, un centenar d'infants i al·lots federats encara han d'anar a entrenar i jugar al camp del poble de Calvià, a una desena de quilòmetres, i han dit prou. Fins i tot alguns equips no han pogut participar en competicions per manca d'un espai de joc.

La manifestació d'ahir es perllongà per espai d'una hora, i anà en augment mentre s'hi afegien alumnes del col·legi i de l'institut de la zona. Els nins duien pancartes crítiques amb la gestió de la batlessa Margarita Nájera (PSOE). «Margarita, augment de sou, sí; imposts, també; camp de futbol, ha, ha, ha», «Margarita, no et volem, vés-te'n a Tenerife», «Margarita, maquiavèl·lica, has enganat els nins de Son Ferrer» i «Margarita, els nins de Son Ferrer no et volem» varen ser alguns dels lemes de la manifestació.

La protesta es registrà davant un cartell que l'equip de govern socialista va fer instal·lar unes setmanes abans de les eleccions municipals del 13 de juny en uns terrenys de la Marina de Magaluf i que anuncia un nou camp de futbol. En el cartell s'anuncia que el camp estarà en funcionament la temporada 1999/2000. Però a hores d'ara no s'ha mogut ni una pedra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris