cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

Els aparcaments de na Camel·la tenen el vistiplau de comerciants i veïns

Els col·lectius temen que aquest tema es polititzi i no s'executi el projecte

Una representació dels veïns i comerciants del passeig de na Camel·la es varen pronunciar, ahir capvespre, a favor de l'ampliació dels aparcaments subterranis, que s'estan construint actualment a la plaça Jordi Caldentey.

Miquel Àngel Soler, en representació dels veïns, acompanyat de Bartomeu Bordoy, president de l'Associació de comerciants del centre; Joan Egidos, president de l'Associació de comerciants de les Avingudes i d'Antoni Gayà, en representació de la delegació comarcal de Pimem es varen pronunciar a favor de disposar de 75 aparcaments subterranis a na Camel·la de Manacor.

El projecte de construcció de 75 aparcaments subterranis en el passeig de na Camel·la de Manacor està en fase de redacció i pendent de la seva aprovació i posterior adjudicació per part de l'Ajuntament en ple.

«Quan s'hagin construït els aparcaments subterranis de Jordi Caldentey i na Camel·la, que suposen un total de 175 aparcaments si s'executen tots, nosaltres pensam iniciar una campanya divulgativa, amb obsequis de tiquets als nostres clients, perquè utilitzin els aparcaments», han apuntat els presidents de les associacions de comerciants.

D'altra banda, Bartomeu Bordoy va manifestar que «seria una llàstima que per manca d'acord polític no es poguessin construir els aparcaments de na Camel·la, al marge del projecte de reforma del passeig». Així mateix, els veïns i comerciants de la zona de na Camel·la temen per la politització del projecte de construcció d'aparcaments subterranis. Miquel Àngel Soler, en representació dels veïns, ha explicat que «sabem que una veïna de l'avinguda que exerceix el càrrec de diputada en el Parlament pel PSOE, Mercè Amer, s'oposa que es construeixin els aparcaments subterranis».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris