algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Una acta notarial de Son Font reflecteix «nombroses obres i moviments de terres»

El PP ha requerit la presència del fedatari públic perquè expliqui el que ha vist

Requerit pel regidor del PP de Calvià, Carlos Delgado, el notari de Calvià Raimundo Fortuñy Marqués ha aixecat acta del que ha vist a l'assentament rústic de Son Font. El fedatari públic reflecteix «l'existència de nombroses obres en construcció, així com diferents parcel·les en què s'ha procedit al moviment de terres, amb acumulació de material per a la pròxima construcció».

Aquesta acta notarial es va complimentar el passat 21 de novembre a requeriment del PP de Calvià. Després, aquest partit denuncià el fets, que provocaren una reacció airada de l'equip de govern de Margarita Nájera. Tot i això, ahir es treballava a les totes a Son Font. Era visible l'arribada de camions amb més material de construcció i els operaris continuaven edificant, en algun cas amb el suport d'una grua, d'allò més poc usual al sol rústic de Mallorca.

De la seva banda, l'acta notarial del 21 de novembre conté vuit fotografies en què es poden veure part de les construccions. En el document, Raimundo Fortuñy afirma que «després de realitzar un ample recorregut pels vials existents (en els quals existeix retulació amb l'escut del terme, així com plaques amb la numeració en les diferents edificacions), he constat l'existència de nombroses obres "en algunes de les quals és present el preceptiu rètol infomatiu sobre la concessió de llicència municipal d'obres" així com diferents parcel·les en les quals s'ha procedit al moviment de terres, amb acumulació de material per a la pròxima edificació».

El notari també indica que «els vials de la parcel·lació no tenen voravies ni enllumenat públic». Les fotos que il·lustren aquest document corresponen a fotos fetes als edificis situats al camí de Son Font, en el carrer Molí fariner i en el carrer Puig de Son Font».

Una de les fotos mostra la placa de l'Ajuntament de Calvià amb la correspondent llicència, atorgada l'11 de setembre de 1998. La casa s'està construint en aquests moments. El promotor és Winner Land S.L.. Són dues plantes i soterrani. El tècnic superior és Alco SL, i la constructora és José Mesquida Salgado SL, representada per Alejandro Feliu Vidal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris