algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

Troben restes d'ossos i de ceràmica arran d'unes obres a la costa de sa Pols

Cort donà permís als operaris de continuar treballant després d'inspeccionar la zona

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics, ARCA, va comunicar a l'Ajuntament de Palma la troballa d'unes restes humanes i material ceràmic en les obres que es duen a terme a la costa de sa Pols, a la vora de l'església de Sant Miquel.

L'arqueòloga municipal, Magdalena Riera, va traslladar-se ahir al lloc dels fets i després de comprovar la síquia va donar ordre que continuassin les obres, argumentant que «el lloc no es pot considerar cap jaciment arqueològic ja que es tracta d'una zona que durant infinitat d'anys s'ha omplit i reomplit».

Les restes d'ossos varen ser trobades divendres de capvespre per dos voluntaris de la citada associació. El voluntari Pere Martorell va explicar la troballa: «Vàrem trobar restes d'ossos, tot una sèrie de bocins de rajola i vaixella. A continuació les vàrem dur a l'associació».

Davant d'aquestes troballes, ARCA ha sol·licitat als tècnics de l'Ajuntament l'examen de les restes per tal de valorar el seu valor històric i esbrinar el seu origen. Així mateix va mostrar la seva preocupació perquè «els propis operaris que treballen a l'obra no informassin d'aquesta troballa. Hem hagut de ser nosaltres els que hem posat en coneixement d'aquests fets l'Ajuntament de Palma».

La setmana passada aquesta mateixa associació va queixar-se de la col·locació de canonades de PVC en un lateral de l'església de Sant Miquel, a la part de la costa de sa Pols.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris