algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

La grua retira 2.607 vehicles menys cada any d'ençà que la gestiona Dornier

Els partits a l'oposició denuncien el mal servei oferit per l'empresa des del 1997

S.BENNNASAR. Palma.
El servei de grua municipal que realitza l'empresa Dornier continua rebent queixes pels seus serveis, especialment pels propietaris dels guals permanents, que veuen com els agents de la Policia sancionen els vehicles que estacionen davant aquests guals, però que la retirada del cotxe es torba molt de temps.

La disminució de vehicles grua "l'empresa sols manté al carrer dues grues en lloc de les cinc que hi havia el 1996" ha provocat una caiguda directa de la qualitat del servei, com també del nombre d'intervencions.

Tant és així que la grua va retirar 2.607 vehicles menys el 1998 que el 1996, el darrer any en què el servei va ser gestionat de manera íntegra per l'Ajuntament de Palma. També s'ha de destacar que el nombre d'unitats retirades dels carrers el 1998 va ser d'11.278, mentre que a l'any 1994 es retiraren un total de 16.800 unitats.

El vint de març de 1997 es va aprovar la concessió del servei de retirada de vehicles a l'empresa Dornier, concessió que ha permès recuperar la presència de 64 policies als carrers de Palma, però que, segons tots els partits de l'oposició, ha empitjorat de manera molt notable aquest servei municipal.

Les queixes principals estan encaminades en el sentit que hi ha zones de Palma que queden sense cobertura si tan sols circulen dues grues. «A l'Arenal i a la Platja de Palma sols hi arriben de manera molt puntual, i sempre tard. De tota manera, en el pressupost del 2000 hi ha una partida destinada a incrementar els serveis que fan les grues», explicà el regidor del PSM Biel Barceló.

En aquest sentit, s'han de destacar les noves tarifes que es cobraran a causa d'aquest servei: els camions hauran de pagar a partir de l'1 de gener un total d'11.800 pessetes i els turismes, 9.400 pessetes. A l'any 1997 la tarifa per als turismes era de 7.950 pessetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris