lluvia ligera
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

La gran afició cavallista obliga la Sala a construir un hipòdrom municipal

L'Ajuntament també promociona cursos de muntar a nivell d'adults i escolars

La gran afició cavallista que existeix a Artà ha fet que l'Ajuntament es plantegi la possibilitat de construir un hipòdrom municipal, per donar cabuda a les activitats que es deriven del món del trot.

El primer tinent de batle, Josep Silva (PSOE), ha explicat que «atès que el club hípic d'Artà, en aquests moments, està molt unit i disposat a fer coses, ens hem plantejat comprar uns terrenys per construir-hi un hipòdrom municipal».

Fins ara, els aficionats utilitzaven la pista de Son Catiu per als seus assaigs, però aquesta ha quedat petita davant la gran afició que els artanencs estan demostrant cap al món dels cavalls.

L'Ajuntament està estudiant l'adquisició de terrenys a la zona anomenada d'es Cós: «és un dels llocs més adients, perquè és una zona plana que no està gaire allunyada del poble. No obstant això, encara estam tenint conversacions amb els propietaris per arribar-hi a un acord de compra», apunta Silva.

La intenció del consistori artanenc és construir un hipòdrom de característiques similars al de Manacor. «Potser un poc més petit, perquè hem de considerar que el nostre poble també ho és; però la nostra idea és construir també unes quadres per a la cura dels cavalls, instal·lar un bar que seria explotat mitjançant una concessió i dur-hi a terme activitats com demostracions de doma i carreres de cavalls, entre d'altres», explica Silva.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris