cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

L'Obra Cultural Balear celebrà el seu aniversari defugint de formalismes

Els assistents a l'acte coincidiren a reivindicar la vigència d'aquesta entitat

El sopar que es va organitzar per tal de commemorar el XXV aniversari de l'Obra Cultural Balear (OCB) defugí de tota formalitat.
Tot es degué a l'actuació del Brut Grup Teatre, que amb el seu espectacle aconseguí fer participar tot el públic, inclòs el conseller de Cultura del Consell de Mallorca, Cecili Buele; la consellera d'Innovació i Energia, Misericòrdia Ramon; el conseller de Cooperació Municipal del Consell, Antoni Alorda; el batle d'Inca, Pere Rotger; i el president de l'OCB, Antoni Mir. Aquest grup d'autoritat sortí a l'escenari per representar la recerca del nou anagrama de l'entitat. Els polítics autonòmics, insulars i locals i també Antoni Mir no dubtaren a sotmetre's a les ordres dels components del grup de teatre de l'OCB d'Inca.

L'acte, emperò, també tingué una part més seriosa en què els polítics coincidiren alhora d'assenyalar que l'OCB no és una entitat caducada, i que la seva tasca encara és molt necessària per aconseguir que la societat es normalitzi lingüísticament parlant. «És l'única via per aconseguir que les persones nascudes fora del país aconsegueixin integrar-se dins la nostra cultura».

En el decurs de la festa es va presentar al públic un opuscle editat per aquesta ocasió, en què diferents socis de l'entitat relaten les seves vivències. També es va obsequiar als assistents amb una litografia commemorativa, dissenyada per Sebastià Llabrés.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris